Odborná porota
Helena Rytířová
předsedkyně odborné poroty
Helena pojila svou profesi fotografky s kuchařskou náruživostí, kterou získala v početném kruhu stále přijíždějících přátel, i v kruhu rodinném. A právě svíčkovou omáčkou se mezi nimi proslavila. Vydala čtyři kuchařské knihy a po přestávce, kdy se věnovala beletrii, se k psaní kuchařek vrací.
Pavel Sedláček
člen odborné poroty
Rockový zpěvák, kytarista a vášnivý kuchař. A také manžel předsedkyně poroty Helenky. Vysokoškolský diplom si doplnil o hotelovou školu a je majitelem tří prosperujících restaurací v Praze. V současné době píše kuchařku na téma speciální orientální koření, jehož je velkým obdivovatelem a znalcem.
René Štefan
člen odborné poroty
Šéfkuchař Statek Luníkov. Propagátor a obhájce staré poctivé "české klasiky". Jeho stávajícím hobby jsou hlavně svatební hostiny a jiné větší společenské události. Kdysi předával zkušenosti svým studentům kuchařského řemesla a budoval jejich profesní hrdost, rozvoj a zájem o gastronomii. Po poznání, že Je to marný! Je to marný! Je to marný! ale učitelskou rákosku položil na skříň.
Rudolf Nikolai
člen odborné poroty
Kuchař každým coulem, svůj život zasvětil zážitkové gastronomii. Zajímavý přehled jeho dosavadní praxe: zástupce šéfkuchaře ve francouzském restaurantu Flambéé, sous chef v italské restauraci Ristorante Prosecco, šéfkuchař v Privat JET catering, šéfkuchař restaurantu Oblaca. šéfkuchař v pražském pětihvězdičkovém hotelu Kings Court.
V současné době provozuje a šéfkuchařuje ve vlastní cateringové společnosti Mummies and Daddies.
Zbývající dva členové poroty budou doplněni počátkem září, berte to zatím jako malé překvapení